Egyszerű És nagyszerű Espresso brownie recept. Csupán 6 összetevőre van szükséged. Tojás, cukor, vaj, liszt, kakaó és eszpresszó. Olyan Egyszerű És olyan nagyon finom! Nézd meg a videót, vagy olvass tovább.
Hozzávalók:
- 1 csésze sózott vaj, olvasztott
- 2 csésze kristálycukor
- 1/3 csésze extra finom eszpresszópor
- 4 tojás
- 1.5 csésze liszt
- 1 csésze cukrozatlan kakaópor
Elkészítés:
- Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
- A vajat és a cukrot keverjük habosra.
- Adagoljuk hozzá az eszpresszóport, és keverjük össze.
- Adagoljuk A tojásokat, és kevergessük, amíg össze nem áll.
- Szórjuk bele a lisztet és a kakaóport, és keverjük meg alaposan. De ne kavarjük túl.
- Tegyük át egy 23×33-as, sütőpapírral bélelt tepsibe.
- Süssük 30 percig, vagy amíg a közepén megdermed (én általában szeretem alulsütni az enyémet, így a 30 perc éppen megfelelő – ha rágósabb brownie-t szeretnénk, akkor 35-40 percig sütöm).
Receptinfó és képek: 6 Ingredient Espresso Brownies Recipe – Pinch of Yum