Brownie recept

A legjobb rágós brownie

A legjobb rágós brownie

Ehhez a brownie-hoz nyilatkozatot kell mellékelni; teljes zsírtartalmú, teljes cukortartalmú, és semmilyen módon nem „könnyű” elkészíteni. Eljött az idő a kihívásra. A legjobb brownie elkészítésére.

Rágós brownie hozzávalók:

  • Vaj, kikenni vele az edényt
  • ½ csésze (41 g) természetes cukrozatlan kakaópor
  • 1½ teáskanál instant eszpresszópor
  • ½ csésze plusz 2 evőkanál (100 ml) forrásban lévő víz
  • 2 uncia (100 g) cukrozatlan csokoládé, finomra vágva (lásd az alábbi megjegyzést)
  • 4 evőkanál (
      g) vaj, olvasztott
  • ½ csésze plusz 2 evőkanál (86 ml) repceolaj
  • 2 nagy tojás
  • 2 nagy tojássárgája
  • 2 teáskanál tiszta vanília kivonat
  • 2½ csésze (250 g) cukor
  • 1¾ csésze (93 g) fehérítetlen univerzális liszt
  • ¾ ​​teáskanál finom só
  • 1/ teáskanál szódabikarbóna
  • 1 csésze (83 g) héjas dió vagy pekándió, apróra vágva (opcionális)
  • Így készítsd el:

    • Melegítsd elő a sütőt 180 fokra; kend szét a vajat egy kb 20 centi átmérőjű tepsiben
    • Keverd össze a kakaóport, az eszpresszót és a forrásban lévő vizet egy nagy tálban.
    • Adj hozzá apróra vágott csokoládét, és kevergesd olvadásig.
    • Belekeverjük a vajat és az olajat, majd langyosra hűtjük.
    • A tojást. A tojássárgáját és a vaníliát simára keverjük, majd a cukrot is beleszórjuk.
    • Hozzáadjuk a lisztet, a sót, a szódabikarbónát és a diót (Ha Használsz Hozzá), és fakanállal addig keverjük, amíg össze nem áll.
    • Öntsük a masszát az előkészített edénybe, és addig sütjük, amíg a belsejébe szúrt fogpiszkáló pár morzsával nedvesen ki nem jön. Ez kb 30-40 perc.

     

    A Brownie recept forrása.

    Ez is érdekes lehet...

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől