540 g brownie mix (csak a száraz keverék, nem a dobozon lévő többi hozzávaló)
3 tojás1/3 csésze repce- vagy növényi olaj
1 csésze pürésített banán (kb. 3 közepes banán)
1 csésze mini csokoládé chips
Opcionálisan porcukor a porozáshoz.
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 175 fokra. Béleljünk ki egy 23x12x7 centis tepsit fóliával vagy pergamenpapírral, és enyhén fújjuk be tapadásmentes spray-vel.
Kavarjuk össze a hozzávalókat (a csokoládéforgács kivételével), amíg tésztát nem kapunk eredményül. Ezután szórjuk bele a csokoládéforgácsot.
Öntsük a tésztát az előkészített tepsibe.
Süssük 50-60 percig, vagy amíg a beleszúrt fogpiszkáló többnyire tisztán ki nem jön. Ha 60 percnél tovább kell sütni, fedd le alufóliával, hogy a teteje nehogy megégjen.
Hagyjuk hűlni 10 percig, mielőtt kivesszük a tepsiből.
Szobahőmérsékleten, légmentesen záródó edényben legfeljebb egy hétig tárolható.