Brownie recept

Bitang finom Brownie recept

Brownie-k

Ennek a brownie-nak nagyszerű karamellás textúrája van. A kakaópor és kis eszpresszópor az egyetlen száraz hozzávaló.

Hozzávalók:

  • Tapadásmentes főzőspray
  • 1.5 csésze konzerv fekete bab, leöblítve és lecsepegtetve.
  • 1/2 csésze cukrozatlan kakaópor
  • 1 evőkanál eszpresszópor
  • 3/4 csésze tojáspótló
  • 2 evőkanál alacsony kalóriatartalmú cukormentes csokoládészirup
  • 2 evőkanál csökkentett zsírtartalmú tejföl
  • 1 evőkanál sótlan vaj, olvasztva
  • 24 csomag (84 g) Truvia vagy 8 evőkanál granulált Splenda
  • 1 teáskanál vaníliakivonat

Elkészítés:

  1. lépés
    Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Fújjunk be egy 20×20-as üveg sütőedényt főzőspray-vel.
  2. lépés
    Rakjuk össze a babot, a kakaóport, az eszpresszóport és a tojást, a tojáspótlót egy tálban. Addig kavarjuk robotgéppel, amíg a keverék sima nem lesz, kb. 2 percig, közben félúton kaparjuk le a tál oldalát.
  3. lépés
    Öntsük hozzá a csokoládészirupot, a tejfölt, a vajat, a Truviát és a vaníliát. Addig dolgozzuk, amíg az összes hozzávaló össze nem keveredik, körülbelül 1 percig.
  4. lépés
    Öntsük a tésztát az előkészített sütőformába, és egy spatulával simítsuk el a tetejét. Süssük 28-30 percig, a sütési idő felénél fordítsuk meg a tálat. A közepébe szúrt fogpiszkálóból puha tésztára tapadva fog kijönni.
  5. lépés
    Hagyjuk a brownie-kat teljesen kihűlni a sütőtálban egy rácson. Ezután vágjuk 12 négyzetre, és tálaljuk. A maradékot betehetjük a hűtőbe.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől