Brownie recept

Brownie alsó sajttorta

Brownie alsó sajttorta

recipe image

Nem gondoltuk, hogy a sajttorta még jobb is lehet.

recipe image Hozamok:

Előkészítési idő: 0 óra perc

Teljes idő: 7 óra 0 perc

recipe image

1

dobozos brownie-keverék, plusz a dobozon kért összetevők

2

(8 uncia) tömb krémsajt, lágy

1/2 c.

cukor

2

nagy tojás

2 evőkanál.

tejföl

1 tk.

tiszta vanília kivonat

1 c.

félédes csokoládé chips

1 evőkanál.

univerzális liszt

Olvasztott csokoládé csepegtetőhöz

Csokoládéreszelék, díszítéshez (opcionális)

  1. Melegítse elő a sütőt 86º, és egy 8″ vagy 9″-es rugós formát zsírozzon ki főzőpermettel. Készítse elő a brownie-tésztát a csomagoláson található utasítások szerint, és öntse az előkészített tepsibe.
  2. Sütjük, amíg a brownie meg nem áll, és egy fogpiszkáló tisztán ki nem jön belőle, kb 32 percek. Hagyjuk kihűlni.
  3. Egy nagy tálban botmixerrel habosra és habosra keverjük a krémsajtot és a cukrot. Egyenként adjuk hozzá a tojásokat, minden adagolás között jól keverjük össze. Adjuk hozzá a tejfölt és a vaníliát, és keverjük egyenletesen.
  4. Egy kis tálba csokoládédarabkákat és lisztet dobunk, majd a sajttorta keverékbe öntjük.
  5. Öntsük a sajttorta keveréket a brownie héjára. Csomagolja be a serpenyő alját alufóliába, és helyezze egy mély tepsibe.
  6. Tegye át a sütőbe, majd öntse fel annyi forrásban lévő vízzel, hogy a serpenyő feléig érjen. Addig sütjük, amíg a sajttorta közepe csak kissé megremeg, kb 30 percek. Kapcsolja ki a hőt, nyissa ki a sütő ajtaját, és hagyja hűlni a sajttortát a sütőben 1 órán át, majd távolítsa el az alufóliát, és hűtse le a sajttortát a serpenyőben, amíg meg nem szilárdul, legalább 5 órára és legfeljebb egy éjszakára.
  7. Tálalás előtt meglocsoljuk olvasztott csokoládéval, és ha használjuk, csokoládéreszelékkel díszítjük.

Brownie Bottom CheesecakeBrownie Bottom CheesecakeBrownie Bottom Cheesecake

Austin Kearn

„hálózat”:{„azonosító”:”256ce038f-644-86d-4851-eaa4053b959″,”name”:”Amazon”,”metaadatok”: }}” data-affiliate-url=”” data-product-url=”https://www.amazon.com/dp/BBULFWS” data-vars-ga-call- to-action=”VÁSÁROLJON MOST” data-vars-ga-media-type=”” data-vars-ga-outbound-link=”https://www.amazon.com/Calphalon-Nonstick-Bakeware-Spring-9 -inch/dp/BBULFWS/?linkCode=ogi” data-vars-ga-product-brand=”Calphalon” data-vars-ga-product-id=”3b7f6d68-f3af-768-a438-1a17fc48149″ data-vars-ga-product- ár=”.68″ data-vars-ga-product-sem3-brand=”Calphalon” data-vars-ga-product-sem3-category=”Süss és tálalj Beállítja” data-vars-ga-product-sem3-id=”” href=”https://www.amazon.com/Calphalon-Nonstick-Bakeware-Spring-9-inch/dp/BBULFWS/?linkCode=ogi” rel=”nofollow” target=”_blank”>VÁSÁROLJON MOST

1518632599 Lauren Miyashiro Élelmiszer-igazgató 453451237Lauren Miyashiro közreműködő receptfejlesztő a Delishnél, és korábbi élelmiszerigazgatónk.

Ezt a tartalmat egy harmadik fél hozta létre és tartja karban, és importálják erre az oldalra, hogy segítsenek a felhasználóknak megadni e-mail címüket. Erről és hasonló tartalomról további információkat találhat a piano.io oldalon

Olvass tovább







Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől