Eper, csokoládé és tejszínhab rétegezve egyenlő egy álomdesszert, amely tökéletes bármely társaság számára.
Hozzávalók:
- 1 csomag brownie mix (lehet gluténmentes is)
- 110 g instant csokoládé puding keverék
- 1/2 csésze víz
- 400 mL doboz édesített sűrített tej
- 2 doboz (2×225 g) tejszínhab, felolvasztva
- 3 csésze szeletelt eper
Elkészítés:
- Készítsd el a brownie-keveréket a csomagoláson található utasítások szerint, és hűtsd ki teljesen.
- Vágd föl kb 2,5 centis négyzetekre.
- Egy nagy tálban keverd össze a pudingkeveréket, a vizet és a cukrozott sűrített tejet. Keverje simára.
- Majd keverd bele a tejszínhabot, amíg nem maradnak csíkok a masszában.
- Egy sütistálba vagy üvegtálba oszd szét brownie-k felét, a pudingos keverék felét, az epret, és a másik doboz tejszínhab felét.
- Majd ismételd meg a rétegeket.
- Ha szeretnél, néhány extra epret is tehetsz a tetejére.
- Tálalás előtt 2-4 órával tedd hűtőbe.