Brownie recept

Epres brownie aprósütemény recept

brownie aprósütemény

Eper, csokoládé és tejszínhab rétegezve egyenlő egy álomdesszert, amely tökéletes bármely társaság számára.

Hozzávalók:

  • 1 csomag brownie mix (lehet gluténmentes is)
  • 110 g instant csokoládé puding keverék
  • 1/2 csésze víz
  • 400 mL doboz édesített sűrített tej
  • 2 doboz (2×225 g) tejszínhab, felolvasztva
  • 3 csésze szeletelt eper

Elkészítés:

  1. Készítsd el a brownie-keveréket a csomagoláson található utasítások szerint, és hűtsd ki teljesen.
  2. Vágd föl kb 2,5 centis négyzetekre.
  3. Egy nagy tálban keverd össze a pudingkeveréket, a vizet és a cukrozott sűrített tejet. Keverje simára.
  4. Majd keverd bele a tejszínhabot, amíg nem maradnak csíkok a masszában.
  5. Egy sütistálba vagy üvegtálba oszd szét brownie-k felét, a pudingos keverék felét, az epret, és a másik doboz tejszínhab felét.
  6. Majd ismételd meg a rétegeket.
  7. Ha szeretnél, néhány extra epret is tehetsz a tetejére.
  8. Tálalás előtt 2-4 órával tedd hűtőbe.

Receptinfó: Strawberry Brownie Trifle (lynnskitchenadventures.com)

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől