Brownie recept

Brownie vagy Banánkenyér? Legyen mindkettő egyszerre

Brownie banános kenyér

A brownie mix komoly különbséget jelent ebben a banánkenyérben. Már akkor érezni lehet a brownie-t, amikor beleharapsz. De ne aggódj. Megtaláltuk a tökéletes egyensúlyt a banánkenyér és a brownie között.

Hozzávalók:

  • 1 kb. 500 grammos tejcsokoládés brownie keveréket
  • 2 nagyon érett banán, pürésítve
  • ½ csésze (1 rúd) vaj, olvasztva
  • 3 nagy tojás
  • ½ csésze tejszínhab
  • 1 és ¼ csésze mini csokoládéforgács, elosztva

Elkészítés:

  1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Bélelj ki egy 20×12-es tepsit sütőpapírral. Csak az alját fújd be főzőspray-vel.
  2. Tedd a brownie-keveréket egy közepes tálba. Keverd bele a banánt, a vajat, a tojást és a tejszínhabot, de csak addig, amíg össze nem keveredik.
  3. Keverj bele 1 csésze csokoládéforgácsot.
  4. Öntsd a masszát az előkészített formába, és egyenletesen oszlasd el.
  5. Szórd a tetejére a maradék csokoládéforgácsot.
  6. Süssd 75-90 percig, vagy amíg a közepébe szúrt fogpiszkáló tisztán nem jön ki (kb. 1 óra elteltével lazán fedd le a kenyeret fóliával, nehogy túl barna legyen vagy megégjen a teteje).
  7. Hűtsd 20 percig, majd vedd ki a kenyeret a tepsiből egy hűtőrácsra.
  8. Aztán hagyd, hogy teljesen kihűljön.

 

Receptinfó: Brownie Banana Bread – Recipe Boy

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől