Brownie recept

Banánkrémes Brownie desszert recept

BANÁNKRÉM BROWNIE DESSZERT Recept

Rendkívül finom banános-krémes barna sütemény. Juile Nowakowski receptje alapján, amelyet a Quick Cooking Magazine 2002. november-decemberi számában tettek közzé.

Hozzávalók:

  • 1 csomag karamellás brownie keverék 33 x 22 cm méretű serpenyőhöz
  • 170 gramm félédes csokoládéforgács, elosztva.
  • ¾ csésze szárazra pörkölt földimogyoró, apróra vágva, elosztva
  • 3 közepes méretű, kemény banán
  • 1 és 2/3 csésze hideg tej
  • 2 csomag ( 140 mL/db) instant vaníliás pudingkeverék
  • 225 mL fagyasztott habtejszínhab, felolvasztva

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
  2. Készítsük el a brownie tésztát a csomagolás utasításai szerint a karamellszerű brownie-khoz.
  3. Keverjük bele a csokoládéforgácsot és ¼ csésze mogyorót.
  4. Osszuk szét egy kizsírozott 33 x 22 x 5 cm méretű sütőformában.
  5. Süssük 180 fokon 28-30 percig, vagy amíg a közepébe szúrt fogpiszkáló tiszta nem lesz.
  6. Hűtsük ki egy rácson.
  7. Szeleteljük fel a banánokat; rendezzük el egy rétegben a brownie-k tetején.
  8. Aprítsuk fel a maradék csokoládéforgácsot, majd szórjunk ¼ csésze apróra vágott chipset és ¼ csésze mogyorót a banánra.
  9. Egy keverőtálban a tejet és a pudingkeveréket alacsony fordulatszámon 2 percig verjük.
  10. Csurgassuk rá a tejszínhabot. Osszuk el ízlésesen el a tetején.
  11. Szórjuk meg a maradék chips-szel és mogyoróval.
  12. A maradékot tegye hűtőbe.

 

Recept elérhetősége: Banana Cream Brownie Dessert Recipe (grouprecipes.com)

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől