Mi jobb egy brownie-nál? 8 réteg brownie és krémsajt, előv. Ez a legdekadensabb desszert a környéken, és érdemes megosztani minden barátjával. Tehát készíts házilag klasszikus lasagnét , és készíts egy brownie-t desszertnek.
Megcsináltad már? Oszd meg velünk, hogyan sikerült az alábbi megjegyzésekben!
A brownie-hoz
Főző spray
2
dobozos brownie-keverék, plusz a dobozon kért összetevők
A c ream sajt réteg
2
(8 uncia) tömb krémsajt, lágyított
4 c.
porcukor
2 tk.
tiszta vanília kivonat
1/4 tk.
kóser só
A ganache-hoz és a feltéthez
2 c.
csokoládé chips
1 c.
tejszín
1/4 c.
csokoládéreszelék
Melegítse elő a sütőt nak nek 350° és egy 9″-x-63253 ” tepsit sütőpapírral és sütő spray-vel kikenjük. Készítse elő a brownie-keverékeket a csomagoláson található utasítások szerint, és öntse mindkét tésztát az előkészített tepsibe. Addig sütjük, amíg a közepébe szúrt fogpiszkáló tisztán ki nem jön, 30 percek. Hagyjuk teljesen kihűlni.
Krémsajtos réteg készítése: Egy nagy tálban botmixerrel verjük simára a krémsajtot. Hozzáadjuk a porcukrot, és addig verjük, amíg csomók nem maradnak, majd hozzáadjuk a vaníliát és a sót, és addig verjük, amíg össze nem áll.
Ganache készítése: Helyezzen csokoládédarabkákat egy közepes, hőálló tálba. Egy kis serpenyőben közepes lángon kemény tejszínt hevítünk, és felforraljuk. Öntsük a tejszínt a csokireszelékre, és hagyjuk állni 5 percig, majd keverjük simára. Hagyjuk kissé kihűlni.
Vegye ki a brownie-t a serpenyőből, és vágja félbe szélességben, majd vágja ketté mindegyik darabot vízszintesen, hogy teljes legyen 4 vékony rétegből. Helyezzen egy darab brownie-t egy tálra, majd kenje meg vékony réteg ganache-t a tetejére. Adjunk hozzá körülbelül egyharmadnyi krémsajtos tölteléket, majd tegyünk rá még egy réteg brownie-t. Ismételje meg a rétegezést, az utolsó réteg brownie tetejére ganache-t, és tartson fenn néhányat a tálaláshoz. Hűtőbe tesszük 1 órára, vagy amíg jól ki nem hűl.
Tálalás előtt csokoládéreszelékkel megkenjük, és további ganache-t öntsünk rá.
Ez a tartalom az {embed- név}. Előfordulhat, hogy ugyanazt a tartalmat más formátumban is megtalálhatja, vagy további információkat találhat a webhelyükön.
Makinze Gore 86615584 Élelmiszerszerkesztő Makinze jelenleg a Delish élelmiszerszerkesztője, ahol recepteket fejleszt, receptvideókat készít és házigazdája, valamint a jelenlegi sütőkirálynőnk. ..
Ezt a tartalmat harmadik fél hozta létre és tartja karban, és importálva erre az oldalra, hogy segítsenek a felhasználóknak megadni e-mail címüket. Erről és hasonló tartalomról a piano.io oldalon találhat további információt