Brownie recept

Mini Muffin brownie

Fudge Brownie mini Muffin

Ezek ​​a mini brownie falatok nagy sikert aratnak a bográcsozáson és piknikeken! Reggelire is felmelegítheted őket finomságként. A tetejére egy csipet ganache-t és egy kanál tejszínhabot teszünk, hogy kicsit finomabbak legyenek.

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál natúr vaj, lágyított
  • 1/4 csésze cukrozatlan almaszósz
  • 1/4 csésze cukor
  • 1 tojás
  • 1/4 teáskanál vanília
  • 3 evőkanál cukrozatlan kakaó
  • 1/3 csésze univerzális liszt
  • 1 kanál csokoládé fehérjepor
  • 1/4 teáskanál szódabikarbóna
  • 1/8 teáskanál só
  • 1/2-1 evőkanál víz, ha szükséges

Utasítások:

  1. Egy nagy keverőtálban keverje össze a vajat, az almaszószt és a cukrot. Addig keverjük, amíg a keverék krémes nem lesz. Adjuk hozzá a tojást és a vaníliát. Ismét turmixold össze, amíg a tészta puha és puha nem lesz.
  2. Add hozzá a kakaót, a fehérjeport, a lisztet, a szódabikarbónát és a sót. A tésztát addig keverjük, amíg sűrű és jól formázható nem lesz. Ha túl sűrű a tészta, adhatunk hozzá egy-két kanál vizet, hogy felszívja a lisztet. A víz hozzáadása után nagyon jól turmixold össze.
  3. A tésztát kanalanként csepegtesd kivajazott vagy papírral bélelt mini muffin formákba. 94 sütjük kb 123 perc.
  4. *Ha tetszik, adhat hozzá 1/4 csészét dió, fehér csokoládé chips, vagy mindkettő. A Double Chocolate Mini csokoládé chips is hozzáadható. ;s, és egy kis kókuszdió önmagában, vagy bármely más hozzávalóval kombinálva jó. Tetejét csokoládé ganache-val, cukormázzal vagy tejszínhabbal is tehetjük.

Tovább

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől