Hozzávalók:
- 78,9 milliliter lágyított vaj
- 118 milliliter Cukor
- 2 egész tojás
- 4,9 milliliter vanília
- 237 milliliter Nutella
- 177 milliliter liszt
- 0,3 milliliter só
Elkészítés:
- Melegítsük elő a sütőt 175 fokra. Zsírozzunk ki egy 22×22-es tepsit, és tegyük félre.
- Egy nagy tálban keverjük össze a vajat és a cukrot. Adjuk hozzá a tojásokat a vaníliát, és keverjük össze. Keverjük bele a Nutellát, amíg sima és habos nem lesz. Adjuk hozzá a lisztet és a sót, és kavargassuk, amíg éppen csak össze nem áll.
- Kanalazzuk a tésztát az előkészített formába, és egyenletesen oszlassuk el. Süssük 30 percig, vagy amíg a közepén megdermed. Ezután vegyük ki a sütőből a formát, és hagyjuk a brownie-t 10 percig hűlni.
- Vágjuk négyzetekre és tálaljuk.
Megjegyzés: Ahogy a brownie-k kihűlnek, a ragacsosból rágóssá válnak.
Receptinfóforrás