Brownie recept

Brownie Nutella felejthetetlen recept

Brownie Nutella

Hozzávalók:

  • 78,9 milliliter lágyított vaj
  • 118 milliliter Cukor
  • 2 egész tojás
  • 4,9 milliliter vanília
  • 237 milliliter Nutella
  • 177 milliliter liszt
  • 0,3 milliliter só

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 175 fokra. Zsírozzunk ki egy 22×22-es tepsit, és tegyük félre.
  2. Egy nagy tálban keverjük össze a vajat és a cukrot. Adjuk hozzá a tojásokat a vaníliát, és keverjük össze. Keverjük bele a Nutellát, amíg sima és habos nem lesz. Adjuk hozzá a lisztet és a sót, és kavargassuk, amíg éppen csak össze nem áll.
  3. Kanalazzuk a tésztát az előkészített formába, és egyenletesen oszlassuk el. Süssük 30 percig, vagy amíg a közepén megdermed. Ezután vegyük ki a sütőből a formát, és hagyjuk a brownie-t 10 percig hűlni.
  4. Vágjuk négyzetekre és tálaljuk.

Megjegyzés: Ahogy a brownie-k kihűlnek, a ragacsosból rágóssá válnak.

Receptinfóforrás

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől