Brownie recept

Brownie párnás cukros sütik

Brownie párnás cukros sütik

recipe image

Author Notes

Egy csokis süti belsejébe sütött brownie, zseniális! A recept nagyon könnyen elkészíthető, csak néhány egyszerű vajas lépést kell követni.

A legfontosabb rész a süteménytészta lehűtése – ha túl meleg, a brownie-k nem fognak szépen belesimulni. —AllieRazal

  • Makes 12
Ingredients
  • 1 packetBrownie Mix

  • 2 3/4 cupsFlour

  • 1 teaspoonbaking soda

  • 1/2 teaspoonbaking powder

  • 1 cupSoftened butter

  • 1 egg

  • 1 teaspoonvanilla extract

  • 3 ouncesunsweetened chocolate

Directions
  1. Preheat oven to 350 degrees F.
  2. Süssük meg a brownie-t a dobozon található utasítás szerint, majd vágjuk 1 inch-es négyzetekre és tegyük félre.
  3. Egy kis tálban keverjük össze a lisztet, a szódabikarbónát és a sütőport.
  4. Egy másik nagy tálban keverjük simára a megpuhított vajat és a cukrot (nem kell elektromos keverőgép – én ezt kézzel csináltam!). Verjük bele a tojást és a vaníliát. Fokozatosan keverjük hozzá a száraz hozzávalókat, egyszerre 1/2 csésze lisztet. Győződjünk meg róla, hogy jól összekeveredtek
  5. Vágjuk darabokra a csokoládét, és keverjük a süteménytésztába. Fedjük le fóliával, és tegyük a hűtőbe legalább egy órára hűlni – hűvös tésztával akarunk dolgozni, mert a melegebb tészta rendetlen és rakoncátlan lesz.
  6. Egy nagy kanállal vegyünk egy maréknyi sütitésztát, és helyezzük egy sütőlapra (ideális esetben pergamenpapírral, de kinek van ilyenje?). Nyomj egy darab brownie-t a közepébe, és a maradék tésztát óvatosan dolgozd körbe a brownie körül, a kezedben formázd gömbölyűre.
  7. Bake for about 10 – 15 minutes until golden brown.

Read More







Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől