Találtam ez a recept régen volt, és azonnal ki is nyomtattam, hogy minél hamarabb elkészíthessem. Természetesen, amikor a hét elején rátaláltam, és eszembe jutott, mennyire izgatott voltam, hogy elkészítsem őket, kénytelen voltam nevetni azon, hogy a kezdeti izgalom majdnem két éve volt. Nos, ez vagy azt bizonyítja, hogy szervezetlen vagyok, vagy hogy több receptet kell kipróbálnom, mint amennyi időm van elkészíteni. Mivel mindig is büszke voltam a szervezési képességeimre, az utóbbit választom.
Ez Ezzel a recepttel azt javasolják, hogy jó ötlet jó minőségű alapanyagokból elkészíteni ezeket a brownie-kat. Ezzel egyet kell értenem. Ezek a brownie-k a csokoládéról szólnak, úgyhogy a legjobb fajtát használd, amelyet szívesen veszel. A jó minőségű csokoládé manapság egyre inkább elérhető. A legtöbb élelmiszerbolt kínál valamit a Hershey's, Baker's és Nestle mellett. Bár a helyi élelmiszerboltom nem olyan nagyszerű, Ghirardellit kínálnak. Schokinag kakaóport is használtam, amit a helyi szakácsboltunkban vettem.
Általában nem vagyok egy sima csokis brownie ventilátor. Szeretem a diót vagy valamit, amibe beledobnak valami további érdekesség kedvéért. Quinn a csokoládépurista errefelé. Arra számítottam, hogy szeretni fogja őket, ami meg is történt, de nem gondoltam, hogy annyira élvezni fogom őket. Valóban dekadensek. Minden csokoládéimádó számára ezek elengedhetetlenek a receptgyűjteményhez.
Tegye a vajat és a csokoládét egy mikrohullámú sütőben használható tálba. Mikrohullámú sütő fél teljesítményen 03 második időközönként, keverés közben az egyes melegítések között. Folytassa mindaddig, amíg mindkettő teljesen el nem olvad.
Szitáljuk át a cukrot és a kakaóport. Adjuk hozzá a vaj/csokoládé keverékhez. Keverjük bele (kézzel) a mascarponét, a tojást és a vaníliakivonatot simára. Belekeverjük a lisztet és a sót.
Öntse a tésztát a tepsibe, és egyenletesen oszlassa el.
Süssük 30-37 percig, vagy amíg a közepébe szúrt fogpiszkáló tisztán ki nem jön.
Hűtsük le a serpenyőben a hűtőrácson.
A ganache elkészítéséhez:
Az apróra vágott csokoládét egy kis tálba tesszük. Félretesz, mellőz.
Egy kis serpenyőben közepes lángon, folyamatos keverés mellett hevítsük fel a vajat és a tejszínt. Amikor a keverék már majdnem forr, öntsük rá a csokit. Hagyjuk állni másodperc. Ezután keverjük simára.
A ganache-t ráöntjük a kihűlt brownie-kra, és egyenletesen elosztjuk.
655654117 Hagyja, hogy a ganache megszilárduljon, mielőtt felvágná a brownie-kat. Ennek meggyorsítása érdekében a brownie-t hűtőszekrénybe lehet helyezni.