Brownie recept

Csokoládé, áfonya és makadámdiós brownie

Csokoládé, áfonya és makadámiás brownie

Megmaradt az áfonyaszósz? Használd fel ürügyként, és készítsd el ezeket a finom csokoládés, diós brownie tortákat. A BBC GoodFood jóvoltából.

Hozzávalók:

  • 150 g étcsokoládé, darabokra törve
  • 200 g vaj
  • 200 g puha barna cukor
  • 150 g öntetliszt
  • 40g kakaópor , átszitálva
  • 3 nagy tojás , felvert tojás
  • 50g szárított áfonya
  • 100 g makadámdió
  • 60g áfonyaszósz

Elkészítés:

1. LÉPÉS
Melegítsük fel a sütőt 180C/ 160C-ra (ventilátor/ 4-es gáz), és béleljünk ki egy 20 cm x 20 cm-es sütőformát sütőpapírral. Olvasszuk fel az étcsokoládét a vajjal együtt a mikrohullámú sütőben vagy egy hőálló tálban, éppen csak forró víz felett.

2. LÉPÉS
Keverje össze a cukrot, a lisztet és a kakaóport, majd keverje bele az olvasztott csokoládé-vaj keveréket, és utána a tojásokat. Keverje bele az aszalt áfonyát és a makadámiadiót, majd keverje bele az áfonyaszószt.

3. LÉPÉS
Öntsük a formába, és simítsuk el a felületét. Süssük 25-30 percig. Szeletelés előtt hagyjuk kihűlni.

Receptinfó: Chocolate, cranberry & macadamia brownies recipe | BBC Good Food

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől