Brownie recept

Csokoládé Mascarpone Brownie csokoládé Ganache felsővel

Csokoládé Mascarpone Brownie csokoládé Ganache felsővel

Hozzávalók:

  • A BARNÉKHOZ:
  • ⅓ csésze vaj, olvasztott
  • 4 uncia, súlya kiváló minőségű étcsokoládé (Ghirardellit használtam 70 % kakaó)
  • 1 csésze cukor
  • 8 uncia, tömeg Mascarpone sajt
  • )

  • 3 egész tojás
  • 3 evőkanál erős kávé (eszpresszó)
  • 2 teáskanál vaníliakivonat
  • ½ csésze fehérítetlen liszt
  • ½ csésze jó minőségű kakaópor (minél sötétebb, annál jobb)
  • ½ teáskanál sütőpor
  • ½ teáskanál só
  • _____
  • FOR A GANACHE:
  • 6 teáskanál kemény tejszín
  • 1 evőkanál vaj
  • 6 uncia, súly Kiváló minőségű étcsokoládé (Ghirardellit használtam 60% kakaót)

Olvass tovább







Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől