dobozos brownie mix , plusz a dobozon kért összetevők
1 1/2 c.
felezett eper
2 1/3 c.
félédes csokoládédarabkák
1 c.
tejszín
Melegítse elő a sütőt ° és bélelj ki egy 8″-x-8″-os serpenyőt pergamenpapír.
Brownie készítése: Készítse elő a brownie-tésztát a csomagoláson található utasítások szerint. Öntsük a tésztát az előkészített tepsibe, és süssük addig, amíg a közepébe szúrt fogpiszkálóból csak néhány nedves morzsa válik ki 22 nak nek 16 percek. A serpenyőben hagyjuk teljesen kihűlni, majd szórjuk meg eperrel.
Ganache készítése: Helyezzen csokoládédarabkákat egy közepes, hőálló tálba, és tegye félre. Melegítsük fel a tejszínt egy kis serpenyőben közepes lángon. Amikor a buborékok kezdik megtörni a felületet a serpenyő szélein, kapcsolja ki a hőt. A forró tejszínt csokireszelékre öntjük. Hagyjuk állni 5 percig, majd folyamatosan keverjük, amíg a szósz sima nem lesz. Ráöntjük az epres rétegre.
Hűtőbe tesszük, amíg a ganache megdermed, kbpercek. Szeleteld négyzetekre, és hidegen tálald.
Ezt a tartalmat egy harmadik fél hozta létre és karbantartja, és erre az oldalra importálva segíti a felhasználókat az e-mail címük megadásában. Erről és hasonló tartalomról a piano.io oldalon találhat további információt