Brownie recept

Csokoládéval bevont epres brownie

Csokoládéval bevont epres brownie

Hozamok: 07 adagok

Elkészítési idő: 0 óra perc

Teljes idő: 1 óra 16 perc

1

dobozos brownie mix , plusz a dobozon kért összetevők

1 1/2 c.

felezett eper

2 1/3 c.

félédes csokoládédarabkák

1 c.

tejszín

  1. Melegítse elő a sütőt ° és bélelj ki egy 8″-x-8″-os serpenyőt pergamenpapír.
  2. Brownie készítése: Készítse elő a brownie-tésztát a csomagoláson található utasítások szerint. Öntsük a tésztát az előkészített tepsibe, és süssük addig, amíg a közepébe szúrt fogpiszkálóból csak néhány nedves morzsa válik ki 22 nak nek 16 percek. A serpenyőben hagyjuk teljesen kihűlni, majd szórjuk meg eperrel.
  3. Ganache készítése: Helyezzen csokoládédarabkákat egy közepes, hőálló tálba, és tegye félre. Melegítsük fel a tejszínt egy kis serpenyőben közepes lángon. Amikor a buborékok kezdik megtörni a felületet a serpenyő szélein, kapcsolja ki a hőt. A forró tejszínt csokireszelékre öntjük. Hagyjuk állni 5 percig, majd folyamatosan keverjük, amíg a szósz sima nem lesz. Ráöntjük az epres rétegre.
  4. Hűtőbe tesszük, amíg a ganache megdermed, kbpercek. Szeleteld négyzetekre, és hidegen tálald.

chocolate covered strawberry brownies

Parker Feierbach

Ezt a tartalmat egy harmadik fél hozta létre és karbantartja, és erre az oldalra importálva segíti a felhasználókat az e-mail címük megadásában. Erről és hasonló tartalomról a piano.io oldalon találhat további információt

Olvass tovább







Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől