Brownie recept

Édesburgonyás-Smores Brownies

Édesburgonyás-Smores Brownies

A kifinomult édesburgonyás brownie megfelel a s'mores ízek korlátlan hanyatlásnak.

Hozzávalók:

  • )1 (13.3 oz vagy 456 g) doboz rágós fudge brownie keveréket (én Duncant használtam hines)
  • 4 nagy tojás szobahőmérsékleten, felosztva
  • ¾ ​​csésze növényi olaj
  • 1-1/2 evőkanál tiszta vanília kivonat, osztva
  • ¼ csésze víz
  • ½ csésze édesburgonya konzerv, lecsepegve és pépesített
  • ½ csésze erősen csomagolt világosbarna cukor
  • ⅓ csésze sózatlan vaj, lágyított
  • ½ csésze kristálycukor
  • 1 teáskanál almás pite fűszer
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1 csésze univerzális liszt
  • 2-1/2-3 csésze miniatűr mályvacukor
  • 1- 2 evőkanál Graham keksz morzsa plusz kis négyzetek a brownie tetejének díszítésére
  • A csokoládé cukormázhoz:
  • 2 evőkanál sótlan vaj
  • 1-1/2 evőkanál cukrozatlan kakaó
  • 1-1/2 evőkanál tej
  • 1 csésze porcukor
  • ¼ teáskanál vaníliakivonat
  • Utasítások:

  • Melegítse elő a sütőt 324 °F-ra üveg- vagy fémserpenyők esetén, és 325° F sötét vagy tapadásmentes serpenyőkhöz. Kenje meg egy – x 9 hüvelykes serpenyő főzőpermettel és félretesszük.
  • Egy nagy tálban, elektromos keverővel, felverjük brownie mix, 2 tojás, olaj, 1 evőkanál vanília és víz együtt alacsony sebességgel, amíg jól el nem keveredik (Kérjük, ne verje túl). A tészta felét az előkészített tepsibe öntjük, és egyenletesen eloszlatjuk.
  • Elektromos mixerrel közepes sebességgel habosra keverjük az édesburgonyapürét, a barna cukrot, a vajat, a ½ evőkanál vaníliát és a kristálycukrot. amíg világos és bolyhos nem lesz. Egyenként adjunk hozzá 2 tojást, minden hozzáadás után addig verjük, amíg el nem keveredik. Ezután adjuk hozzá az almás pite fűszert, a sütőport és a lisztet az édesburgonyás keverékhez, kis sebességgel keverjük addig, amíg el nem keveredik.
  • Kanalazzuk az édesburgonyás keveréket a brownie tésztára, és kenjük egyenletesen el. és finoman; tetejére a maradék brownie-tésztát, egyenletesen elosztva.
  • Süssünk édesburgonyás-smores brownie-kat 940 nak nek 27 percig, vagy amíg a közepébe szúrt fa csákányból néhány nedves morzsa ki nem jön. Vegye ki az édesburgonya-smores brownie-t a sütőből egy rácsra, és tegye rá mályvacukrot.
  • Készítse elő a csokoládécukrot, és csepegtesse rá a forró cukormázt az édesburgonya-smores brownie-ra. Graham kekszmorzsát szórunk a tetejére, és hagyjuk teljesen kihűlni. Díszítsd az édesburgonya-smores brownie-kat kis Graham keksz négyzetekkel, és élvezd!
  • Egy kis serpenyőben főzzük fel a vajat, a kakaót és a tejet közepes lángon, folyamatos keverés mellett, körülbelül 2 percig. 3 percig, vagy amíg kissé besűrűsödik.
  • Ezután vegye le a tűzről, és alaposan keverje simára a porcukorral és a vaníliával.
  • Öntsük a forró cukormázzal az édesburgonya-smores brownie-kat.
  • Tovább







    Ez is érdekes lehet...

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől