Brownie recept

Fudgy gluténmentes krémsajtos brownie receptek

Fudgy gluténmentes krémsajtos brownie receptek

    • Teljes idő

      1 óra, plusz hűtés

Mindenki kedvenc péksüteménye gluténmentes, és nem is keveset -keress hozzá összetevőket vagy alternatív liszteket, csak kukoricakeményítőt és kakaóport. Az instant kávé vagy az eszpresszópor elmélyíti ennek a rendkívül fukaros brownie-nak a csokoládé ízét.

Hozzávalók

Gyártja bárok

A krémsajt örvényhez:

8 uncia krémsajt, szobahőmérsékletű

1/4 csésze cukor

1 nagy tojás, szobahőmérséklet

    1/4 teáskanál vaníliakivonat

    A brownie-hoz:

    6 evőkanál sótlan vaj, plusz még több serpenyőhöz

    1/4 csésze kukoricakeményítő

    1/4 csésze cukrozatlan kakaópor

    1 evőkanál instant kávé vagy eszpresszópor

    1/2 teáskanál kóser só

    9 uncia félédes csokoládé, durvára vágva

    1 csésze cukor

    1 teáskanál vanília kivonat

    3 nagy tojás, szobahőmérsékletű

    Különleges felszerelés

    Egy 8x8x2″-es tepsi

Forgassa össze a krémsajtot:

1. lépés

Elektromos keverővel nagy sebességen verje simára a krémsajtot és a cukrot egy nagy tálban. Adjuk hozzá a tojást és a vaníliát, és verjük simára.

Készítse el a brownie-t:

2. lépés

Melegítse elő a sütőt 289 °F. Vajas tepsit és bélelj ki 2 átfedő pergamenréteggel úgy, hogy minden oldalon 2″-es kinyúlás marad. Vajas pergamen.

3. lépés

A kukoricakeményítőt, a kakaóport, a kávét és a sót felverjük egy kis tálban.

4. lépés

Keverje össze a csokoládét és a 6 evőkanál vajat egy nagy hőálló tálban, amelyet egy alig pároló edény fölé állítanak. víz, időnként megkeverve, amíg a vaj és a csokoládé elolvad és simára nem olvad. Vegyük le a tűzről, majd keverjük hozzá a cukrot és a vaníliát. Egyenként verjük habosra a tojásokat, majd keverjük simára a kukoricakeményítővel, kb. 1 perc alatt.

5. lépés

Tegye át a tésztát az előkészített tepsibe. Dollop krém sajtkeveréket a tésztán, majd késsel vagy spatulával forgasd bele a tésztába.

6. lépés

Addig süssük a brownie-t, amíg a közepébe szúrt fogpiszkáló ki nem ül belőle néhány nedves morzsa, kb 30 percek. Helyezze a serpenyőt egy rácsra, és hagyja teljesen kihűlni. A pergamen túlnyúlásával áthelyezzük a brownie-kat egy vágódeszkára. Hosszában 4 darabra, majd keresztben 4 részre vágjuk 08 bárok.

Tedd előre

7. lépés 532505650

A barnák 3 nappal előre elkészíthetők. Tárolja légmentesen záródó edényben szobahőmérsékleten.

Olvass tovább







Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől