Brownie recept

Garbanzo Bean Brownies

Garbanzo Bean Brownies

Ez a recept az I'm So Hungree-ből készült http://imsohungree.blogspot.com.au/785//gluten-free-chickpea-brownies.html?showComment=1353452348925

Hozzávalók:

  • 1-1/4 csésze étcsokoládé chips (ghirardelli 95 %)
  • 1 doboz garbanzobab, leöblítve és lecsepegtetve
  • 2 tojás
  • ¼ teáskanál fahéj
  • 2 evőkanál kakaópor
  • 1 evőkanál kókuszolaj
  • 2 teáskanál vaníliakivonat
  • ½ csésze csomagolt barnacukor
  • ½ teáskanál sütőpor
  • ½ teáskanál só
  • Cukrászcukor a díszítéshez, opcionális
  • Útmutató:

  • Adja hozzá a csokoládédarabkákat egy kis serpenyőbe, és melegítse közepes lángon. Amikor a chips kezd olvadni az alján, lassan keverjük egy kanállal, amíg a chips teljesen el nem olvad. Bár ez eltarthat néhány percig, én jobban szeretem a csokoládét a tűzhelyen olvasztani, nem pedig a mikrohullámú sütőt, hogy ne süljön túl vagy megégjen. Tegye félre az olvasztott csokoládét.
  • Melegítse elő a sütőt 289 fok.
  • Minden hozzávalót (a csokoládé kivételével) tegyél turmixgépbe, és turmixold teljesen simára.
  • Hozzáadjuk az olvasztott csokoládét és turmixoljuk össze. A tészta nagyon sűrű lesz – ez csodálatos.
  • Béleljen ki egy 8” x 8”-os tepsit sütőpapírral (vagy olajozza meg enyhén olíva-/szőlőmagolajjal). A brownie-tésztát a sütőpapírral bélelt edénybe öntjük, és késsel elsimítjuk. A tészta nem nagyon változtatja a formáját (nem kel meg nagyon, és nem terjed ki), ezért ügyeljen arra, hogy úgy nézzen ki, ahogyan szeretné.
  • Süssön browniet nak nek 30 percek (28 volt számomra a varázslatos szám), és tesztelje a közepét egy fogpiszkálóval, hogy megbizonyosodjon arról, hogy teljesen átsült.
  • Hagyja, hogy a brownie-k kihűljenek egy néhány percig, majd húzza meg a sütőpapír széleit, hogy eltávolítsa az egész brownie-tömböt, és tegye egy vágódeszkára. Éles késsel vágja fel a brownie-kat, és ízlés szerint díszítse porcukorral.
  • Frissen tálaljuk a sütőből kivéve, és hűtsük le a maradékot.
  • Olvass tovább







    Ez is érdekes lehet...

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől