Brownie recept

Gluténmentes brownie fagyi

Gluténmentes brownie fagyi

Nincs is jobb egy forró nyári napon, mint egy nagy tál gluténmentes Brownie-karamellás fagylalt!

Hozzávalók:

  • 1db 400 grammos doboz cukrozott sűrített tej
  • 455 mL hideg tejszínhab
  • 1 teáskanál gluténmentes vaníliakivonat
  • 1 csomag gluténmentes Brownie Box, fagyasztva
  • ½ csésze gluténmentes karamellszósz, kissé lehűtve

Elkészítés:

  1. Egy nagy, fagyálló tálban keverd össze a cukrozott sűrített tejet és a vaníliát.
  2. Csorgasd bele a tejszínhabot, és magas fokozaton verd, amíg kemény csúcsok alakulnak ki – kb. 2-3 percig (kézi mixer is használható!).
  3. Óvatosan keverd a tejszínhabot a cukrozott sűrített tejes keverékhez.
  4. Törd a brownie-darabkákat nagyobb darabokra, és nagyon óvatosan adagold hozzá a fagylaltalaphoz.
  5. A karamellaszósz felét csorgasd a fagylaltalapra, és csak KÉT alkalommal forgasd össze.
  6. Csepegtesd a maradék karamellaszószt a fagylaltalap tetejére, és még egyszer forgasd össze őket.
  7. Fedd le szorosan a tálat, és fagyaszd egy éjszakán át vagy legalább 8 órán keresztül.

Forrás: No-Churn Brownie Caramel Ice Cream – Grain Changer

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől