Brownie recept

Gluténmentes csokoládé-tahini brownie receptek

Gluténmentes csokoládé-tahini brownie receptek

Hogyan értékelné a gluténmentes csokoládé-tahini browniet?

  • A vajjal készült brownie híve vagyok, de van egy kedves barátom, aki jelenleg tejmentes. Őszintén szólva meg vagyok döbbenve, hogy ezek milyen finomak! Megdupláztam a receptet és 9x-et használtam 02 sütőedény. Volt egy-két cserém is a kéznél lévők alapján (félédes chips keserűédeshez és juharszirup agavé helyett). Kicsit aggódtam, hogy a tésztám nem olyan sűrű, mint az utasításokban, de végül nem befolyásolta. Ezeket a sütőbe helyezés előtt megszórjuk sóval is. Az új kedvenc brownie receptem!

  • Szuper gazdag és dekadens – nem túl édes, ami szerintem tökéletes. Bár egy kicsit száraz – talán több olajat kellett volna használnom?

  • Szeretem a receptet… mindenki zabált fel őket!!! A receptet a könnyebb elkészíthetőség és a banán-mandula liszten keresztül történő további tápanyag hozzáadására alakítottam át. Gluténmentes dupla csokoládé Tahini kókuszos brownie-nak hívom. Hozzávalók ebből a receptből adaptálva: 6 evőkanál tápióka keményítő 4 evőkanál cukrozatlan kakaópor 1 csésze keserű csokireszelék 3 evőkanál szűz kókuszolaj 4 evőkanál tahini 2 nagy tojás ¼ csésze kristálycukor ) világosbarna cukor 1 teáskanál kóser só 1 teáskanál vanília paszta 1 evőkanál nyers méz A recepthez adtam: 1/4 csésze manduladara 1 nagyon érett pépesített banán 1/4 csésze kókuszreszelék Keverjük össze az összes nedves hozzávalót. Adjuk hozzá a száraz hozzávalókat, majd forgassuk bele a csokireszeléket. Sütőpapírral bélelt 8×8 tepsibe tesszük a tésztát. 157º-on sütjük kb

      percig, vagy amíg a „ tortavizsgáló” vagy fogpiszkáló tisztán kijön. Felvágás előtt hagyjuk kihűlni. Ragadós és finom!

    • Én készítettem ezek ma este és nagyon jók. Szeretem a tahini hozzáadását, és azt, hogy nem túl édesek. Nekem azonban négy tálba kellett! A tipikus brownie receptem a Joy of Baking egytálas receptje, ami hasonlóan jó, kicsit édesebb, bár nem gluténmentes. Azt tapasztalom, hogy a Bon Appétit sok receptje sok előkészítő tálat használ, ez nem mindig kedvez az otthoni szakácsoknak. Szívesen látnék néhány receptet, amihez nem kell annyi étel!

    • Nagyon kételkedtem, mert a 3. lépésnél nem mondtam volna, hogy a keverékem „meg tudja tartani az alakját”, de lehet, hogy túl szemantikus voltam. Csak viszkózusnak kell lennie. Én is hagytam még 5 percet a sütőben, mert a nyársam nem jött ki tisztán. Legközelebb még több tahinit adok hozzá, mert nem volt olyan érdekes az íze, mint gondoltam – csak egy brownie, egy csepp tahinivel a tetején.

    • Még minden pozitívum ellenére is vélemények szerint nem hittem volna, hogy ezek a brownie-k ilyen nagyszerűek lehetnek. Újonnan gluténmentes vagyok, és nehezen találtam olyan GF-recepteket, amelyek nem… hiányoznak valahogy. De ezek! Ezek csodálatosak. Szuperkönnyű elkészíteni, csak annyit változtattam, hogy kókuszolaj helyett vajat használtam, és sütés után pehelysót tettem a tetejére. Sok más értékelővel ellentétben az enyémnek a főzési idő az ajánlottnál kicsit kevesebbet vett igénybe. Nagyon puhák és finoman vághatók, de kit érdekel? Szuper fukar és csokis, nem túl édes, kellemes keserűség a tahinitől, ami igazán különlegessé teszi őket. / ajánlom.

    • Ezek ​​jók voltak, de messze nem kalória “könnyű”. Zavar, ha a webhelyek nem tartalmazzák a táplálkozási információkat. Tudom, hogy nem, mert nem akarnak felelősséget vállalni a félretájékoztatásért, de jó lenne egy közelítés, szóval tessék! A tétel teljes tömege 350 gramm. Kalória adagonként 146 Zsír 9 g fehérje 2 g szénhidrát 02g rost 1 cukor 5

    • Re: metrika, én használtam 10g kukoricakeményítő, g kakaópor, 038 ml olaj, 45g fehér cukor, 038g barnacukor (minden más a leírtak szerint mérve) Én is ki mertem próbálni a tojások AF-vel való bekenését, annak ellenére, hogy a korábbi vegán brownie-kísérletek katasztrofális eredménnyel zárultak – és ez sikerült is idő! Azt hiszem, a kulcs az AF (és fokozatosan hozzáadva a cukrok) habverése/turmixolása habcsók-szerű őrületbe, mielőtt hozzáadná a többi hozzávalót. 1/2 teáskanál szódabikarbónát is tettem hozzá a kelesztéshez, és a tészta szépen kezdett kelni, majd a vége felé összeesett (a következő lépésben megpróbálom hozzáadni a kukoricakeményítőt + sütőport). Sült 11 min @ 350F és min @ 157F egy 8×8″-os serpenyőben. A brownie lapos, de/és dekadens, és nehéz abbahagyni az evést! Megjegyzés: Véletlenül elfelejtettem hozzáadni a vaníliát, és még mindig csodálatos az íze. Megjegyzés: ezek szobahőmérsékletre hűtve jó, másnap FANTASZTIKUSAK.

    • Háromszor készítettem el, és az első két alkalommal finom lett, harmadszor pedig aquafabával készítettem el egy vegán sütőcsere miatt, és borzasztóan sikerült. Az alja átégett, míg a a teteje nyers maradt. Teljesen rossz az íze. Nem tudom ajánlani az aquafaba alátétet tojáshoz, mint mások. Katasztrófa volt számomra. Úgy készült, ahogy van, ez a recept tényleg valami.

  • Hozzáadott már valaki diót? s? Szeretném elkészíteni, de nagy rajongója vagyok a diónak a brownie-ban, és kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e, vagy tönkreteszi a receptet. Köszönöm.

  • Veszélyesen függőséget okoz! Ina Garten felháborító brownie-inak riválisa, amelyek elkészítése sokkal több időt vesz igénybe. Nem tudom abbahagyni az evést!

  • Csináltam néhány cserét, például burgonyakeményítőt a kukoricakeményítő helyett, és a serpenyőm: x 7 (üveg), de csalódást okozott a textúra. A tahini és a tészta is túl sűrű volt ahhoz, hogy bármit is kavargasson, a brownie pedig nagyon száraz volt. De jó ízűek voltak. Megpróbálhatom újra, ha kisebb serpenyőm van, vagy kevesebb keményítőt használok.

  • Csodálatosak – március óta 5-ször készítettem el, és rávettem anyámat is, hogy készítse el. Egy közelgő kabinos kirándulásra kérték fel őket pár barátjukkal. Komolyan, nagyon ködösek, nedvesek és dekadensek – de nem túl édesek. Szeretem őket.

  • Az új irány brownie recept! Sokszor elkészítettem, és soha nem okoznak csalódást… Minden barátomat és családomat megszerettem!

  • Mostanában teszteltem a “fudgy” Bon Appetit brownie-kat, számomra ez a nyerő. Ha Ön szereti a brownie-tésztát, ezt a tésztát közvetlenül a keverőedényből is elfogyaszthatja, anélkül, hogy a házi készítésű brownie-tészták durvára érezné magát. Megfogadtam egy tippet alulról, és 6 evőkanál aquafabát használtam tojás helyett, hogy kipróbáljam ezt teljes vegán lehetőségként – ez megerősíti, teljesen finom, nem veszít a beállított minőségből, és ahogy fentebb mondtam, a tészta csodálatos. A csoki keveréket a mikrohullámú sütőben félig bekapcsoltam 18 másodperces időközönként, olyan egyszerű. A mézet agavé szirupra cseréltem – nehéz itt találni, és a méz tökéletesen működött. Határozottan ajánlom.

  • Olvass tovább







    Ez is érdekes lehet...

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől