Brownie recept

Gluténmentes csokoládé-Tahini Brownie

Gluténmentes csokoládé-Tahini Brownie

David Lebovitz időtlen brownie-ja

ihlette saját készítésű modern, édes tahini örvényléssel.

Hozzávalók

Készít

1. lépés

Melegítse elő a sütőt 350 °F-ra . Egy 8×8″-es tepsit bélelj ki 2 átfedő pergamendarabbal, úgy, hogy a túlnyúlás maradjon. A kukoricakeményítőt és a kakaót egy edényben csomómentesre keverjük. A csokoládét, az olajat és az 1 evőkanál tahinit egy kis serpenyőben alacsony hőmérsékleten, keverés közben felolvadásig felforrósítjuk. sima, kb 1 perc; vegyük le a tűzről.

2. lépés

Elektromos keverő használata közepes-nagy sebességgel verje fel a tojást és mindkét cukrot egy nagy tálban, amíg világos, sima és kétszeresére nő, körülbelül 4 perc alatt. Csökkentse közepesre a sebességet, és keverje el a sóval és a vaníliával. Kaparja bele a csokoládékeveréket, és keverje fel; verje kukoricakeményítő keverékben. Növelje a sebességet közepes-magasra, és keverje addig, amíg a tészta sűrű és kemény lesz, körülbelül 1 percig. Kaparja bele az előkészített tepsibe és sima tetejét.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől