Ingredients
- 300g nut-free brownie
- 50g chocolate , finely chopped
- 100ml single cream
- sprinkles , a díszítéshez
Módszer
- 1. LÉPÉS
Vágjuk a brownie-t 24 darabokra, majd a kezünkkel (szükség esetén megolajozva) sodorjunk minden darabot egy kis golyóvá, körülbelül trüffel méretűvé. Tegyünk egy nyalókapálcikát, vagy egy kettétört fából készült kávékeverőt minden egyes golyóba.
- 2. LÉPÉS
Tegyük a csokoládét egy nagy tálba. A tejszínt egy kis lábosban épp csak felforraljuk, majd ráöntjük a csokoládéra. Hagyjuk állni néhány percig, amíg elkezd olvadni, majd keverjük simára. Mártsuk a brownie nyalókákat az olvadt csokoládéba, amíg mindenhol bevonja, szórjuk meg a díszítéshez szükséges szórócikkekkel, majd hagyjuk 30 percig állni, amíg megdermed. Próbálja ki, hogy a nyalókákat egy üres tojásdobozba helyezi, hogy egyenesen hűljenek ki. Akár 2 nappal előre is elkészíthető és hűvös helyen tárolható.