Brownie recept

Meggyőző karamellás brownie recept

Bourbon Pecan Caramel Brownies receptek

 

Ultra Fudgy, Sweet & Salty, Bourbon Pecan Brownies

 

Salted Bourbon Pecan Fudge Brownie Recipe

 Ultra Fudgy, Sweet & Salty, Bourbon Pecan Brownies !

Ultra Fudgy, Sweet & Salty, Bourbon Pecan Brownies

Teljes idő:

2 óra

Ezek ​​a hihetetlenül gazdag és dekadens fudge brownie-k bourbonnal és pirított pekándióval vannak tele.

Hozzávalók:

  • 1/4 csésze univerzális liszt
  • 1/3 csésze sötét vagy holland feldolgozott kakaópor, szitált
  • 1/4 teáskanál sütőpor
  • 1/4 teáskanál instant eszpresszópor
  • 1/4 teáskanál finom tengeri só
  • 6 evőkanál sótlan vaj, kockákra vágva
  • 40 gramm étcsokoládé vagy keserédes csokoládé (45-49%), finomra vágott
  • 1 csésze kristálycukor
  • 2 nagy tojás, szobahőmérsékletű
  • 3 evőkanál bourbon
  • 1/3 csésze félédes csokoládédarabkák vagy csokoládédarabkák, plusz még a feltéthez
  • 3/4 csésze durvára vágott pekándió, osztva
  • 1 pehely tengeri só az öntethez

 

Elkészítés.

Sütőben 180 fokon. Béleljünk ki egy 20 × 20-as tepsit sütőpapírral; enyhén vajasan.

    1. A lisztet, kakaóport, sütőport, eszpresszóport habverővel összekeverjük. Majd Megsózzuk.
    2. Keverjük össze a vajat és az apróra vágott csokoládét egy serpenyőben. Lassú tűzön addig keverjük, amíg a csokoládé el nem olvad. Vegyük le a tűzről, és óvatosan keverjük tovább, amíg sima nem lesz; a serpenyőből származó maradék hőnek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy az utolsó néhány csokoládé is megolvadjon.
    3. Habverővel beledolgozzuk a kristálycukrot. Amíg beépül; a tészta enyhén szemcsés és pasztaszerű lesz.
    4. Egyenként verjük fel a tojásokat , mindegyik után teljesen felverjük, amíg a tészta sima és fényes nem lesz. Habverővel felverjük a bourbonban.
    5. Szórjuk meg a száraz hozzávalókat az olvasztott csokoládé keverék tetejére, és addig keverjük, amíg csak beépítve. Keverjük hozzá a csokoládédarabkákat és 1/2 csésze pekándiót. Az előkészített serpenyőbe terítjük úgy, hogy egy kihelyezett spatulával a sarkokba simítjuk a tésztát. Tetszés szerint szórjuk meg a maradék 1/4 csésze pekándióval, csokireszelékkel és tengeri sóval.
    6. Süssük, amíg a teteje fényes és repedezett lesz, és a közepéhez szúrt fogpiszkáló többnyire tisztán ki nem jön.
    7. Hűtsük le rácson, amíg teljesen ki nem hűl, mielőtt kockákra vágnánk. A brownie légmentesen záródó edényben hűtve legfeljebb 5 napig eláll.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől