Brownie recept

Karamellás sajttorta brownie

karamellas-sajttorta-brownie

Ez egy nagyszerű recept, amely habzsolja a bókokat, amikor elkészíted. Nagyon gazdag, és megéri az időt. Karamellás sajttorta brownie.

Hozzávalók:

  • 1 csomag brownie keverék
  • 1 tojás
  • 1 evőkanál hideg víz
  • 1 csomag egyenként csomagolt karamell, kicsomagolva
  • 1 doboz tej
  • 2 csomag krémsajt, lágyítva
  • ½ csésze fehér cukor
  • 1 teáskanál vaníliakivonat
  • 2 tojás
  • 1 csésze csokoládé karamellás öntet

Elkészítés:

1. lépés

Melegítsük elő a sütőt 175 fokra. Zsírozz ki egy 23 centis sütőforma alját.

2. lépés

Egy kis tálban keverjük össze a brownie mixet, az 1 szem tojást és a vizet. Osszuk el egyenletesen a kizsírozott formába. Süssük 25 percig.

3. lépés

Olvasszuk fel a karamellt a párolt tejjel alacsony hőfokon egy vaskos serpenyőben. Gyakori kevergetés mellett addig melegítsük, amíg a keverék sima állagú nem lesz. Tegyél félre 1/3 csészényit ebből a karamellás keverékből, a maradékot pedig öntsd a meleg, megsült brownie-ra

4. lépés

Egy nagy tálban verjük simára a krémsajtot, a cukrot és a vaníliát. Egyenként adagoljuk hozzá a tojásokat, minden egyes hozzáadás után jól felverjük az egészet. Majd öntsük a krémsajtos keveréket a karamellás keverékre.

5. lépés

Süssük a sajttortát 40 percig. Aztán hűtsük ki a formában. Amikor a torta alaposan kihűlt, lazítsd meg egy késsel a szélét, majd távolítsd el a forma peremét. Melegítsük fel a félretett karamellás keveréket, és kanalazzuk a sajttortára. Végül csepegtesd rá a csokoládéöntetet.

Receptforrás. Brownie Caramel Cheesecake Recipe | Allrecipes

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől