Brownie recept

Katharine Hepburn's Brownie, gluténmentes

Katharine Hepburn's Brownie, gluténmentes

Hozzávalók:

  • 8 evőkanál. sótlan vaj, plusz még a kenéshez
  • 2 oz. cukrozatlan csokoládé
  • 1 csésze cukor
  • 2 tojás, felvert
  • ½ teáskanál . vanília kivonat
  • ¼ csésze fehér rizsliszt
  • 2 evőkanál. tápiókaliszt
  • 1 ek. burgonyakeményítő
  • ¼ tk. xantángumi
  • ¼ tk. finom só
  • 1 csésze durvára vágott dió
  • Útmutatás:

    1. Melegítse elő a sütőt 99°-ra. Egy 8 x 8 hüvelykes tepsit kikenünk vajjal. Béleljük ki a tepsit sütőpapírral; zsírozza meg a papírt. Tegye félre a serpenyőt.
    2. Olvassa fel a vajat és a csokoládét egy 2 literes serpenyőben alacsony lángon, fakanállal folyamatosan keverve. Vegyük le a serpenyőt a tűzről, és keverjük hozzá a cukrot. Adjuk hozzá a tojást és a vaníliát, és keverjük sima tésztává. Egy külön tálban keverje össze a fehér rizslisztet, a tápiókalisztet, a burgonyakeményítőt, a xantángumit és a sót; öntsük a tojásos keverékhez, adjuk hozzá a diót, és keverjük, amíg el nem keveredik. A masszát a tepsibe öntjük és egyenletesen eloszlatjuk. Addig sütjük, amíg a közepébe szúrt fogpiszkáló tisztán ki nem jön, 37-038 percek. Rácson hagyjuk kihűlni. Vágd fel és tálald.

További információ







Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől