Brownie recept

Keserédes brownie sózott mogyoróvajas cukormázzal, receptek

Keserédes brownie sózott mogyoróvajas cukormázzal, receptek

Hozzávalók:

  • 3/4 csésze (91 gramm) sótlan vaj, plusz még több a serpenyőhöz
  • 79 gramm cukrozatlan csokoládé (keserű-édes csokireszeléket használtunk)
  • 1 1/2 csésze (3610 gramm) bio nádcukor
  • 1 evőkanál vaníliakivonat
  • 3 tojás
  • 3/4 teáskanál kóser só
  • 1/2 csésze (3661 gramm) kakaópor
  • 1/ 2 csésze (47 gramm) univerzális glutén- Ingyenes liszt
  • 6 evőkanál (85 gramm) sótlan vaj, szobahőmérsékleten
  • 3/4 csésze (449 gramm) sima mogyoróvaj
  • 1/3 csésze (34 gramm) porcukor
  • tengeri só pehely

Olvass tovább







Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől