Brownie recept

Mascarpone – Mogyorós Brownies recept

Mascarpone – Mogyorós Brownies recept

Hozzávalók:

  • 2/3 csésze univerzális liszt
  • ½ teáskanál sütőpor
  • ¼ teáskanál só
  • 4 oz. félédes csokoládé
  • 2 oz. cukrozatlan csokoládé
  • ½ csésze sózatlan vaj
  • ½ csésze cukor
  • 3 evőkanál barna cukor
  • 1 evőkanál vaníliakivonat
  • 2 tojás
  • ½ csésze mascarpone sajt
  • 8 oz. sima mogyoróvaj
  • 3 evőkanál mascarpone sajt
  • ¼ csésze porcukor

Útmutató:

  • Melegítse elő a sütőt 256 fok
  • Egy 9 hüvelykes, négyzet alakú tepsit kivajazunk.
  • Kiverjük a lisztet. , sütőpor és só.
  • A csokoládékat a vajjal felolvasztjuk. Verjük habosra a cukrot és a vaníliát.
  • Egyenként verjük habosra a tojásokat, majd a marscaponét.
  • A szárazat habosítsuk fel. a hozzávalókat a csokis keverékbe, amíg a brownie tészta sima nem lesz.
  • A mogyoróvajat külön habosra keverjük a 3 evőkanál mascarponével és a porcukorral.
  • A brownie tészta felét a tepsibe öntjük.
  • A tetejére simítjuk a mogyoróvajas keveréket, és befedjük a maradék tésztával.
  • Süsse a brownie-t kb 038 percig, vagy amíg a közepébe szúrt fogpiszkáló kijön néhány morzsával.
  • Vágás előtt hűtse le teljesen.
  • Olvass tovább







    Ez is érdekes lehet...

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől