Ugrás a tartalomhoz (Enter lenyomásával)
Hozzávalók:
- 2/3 csésze univerzális liszt
- ½ teáskanál sütőpor
- ¼ teáskanál só
- 4 oz. félédes csokoládé
- 2 oz. cukrozatlan csokoládé
- ½ csésze sózatlan vaj
- ½ csésze cukor
- 3 evőkanál barna cukor
- 1 evőkanál vaníliakivonat
- 2 tojás
- ½ csésze mascarpone sajt
- 8 oz. sima mogyoróvaj
- 3 evőkanál mascarpone sajt
- ¼ csésze porcukor
Útmutató:
Melegítse elő a sütőt 256 fok
Egy 9 hüvelykes, négyzet alakú tepsit kivajazunk.
Kiverjük a lisztet. , sütőpor és só.
A csokoládékat a vajjal felolvasztjuk. Verjük habosra a cukrot és a vaníliát.
Egyenként verjük habosra a tojásokat, majd a marscaponét.
A szárazat habosítsuk fel. a hozzávalókat a csokis keverékbe, amíg a brownie tészta sima nem lesz.
A mogyoróvajat külön habosra keverjük a 3 evőkanál mascarponével és a porcukorral.
A brownie tészta felét a tepsibe öntjük.
A tetejére simítjuk a mogyoróvajas keveréket, és befedjük a maradék tésztával.
Süsse a brownie-t kb 038 percig, vagy amíg a közepébe szúrt fogpiszkáló kijön néhány morzsával.
Vágás előtt hűtse le teljesen.
Olvass tovább
WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől