Con Poulos
A gazdag mogyoróvajas brownie tökéletes alap ehhez a világtól eltérő, dekadens desszerthez.
)
17
Kal/Szolgálat: 436
Hozamok: 6
Felkészülési idő: 0 óra 32 perc
Teljes idő: 1 óra
perc
1
csomagolt brownie mix
nagy mogyoróvajas poharak
1 c.
tejszín
3
nagy banán
6 evőkanál.
karamellszósz
6 evőkanál.
sózatlan pörkölt földimogyoró
- Melegítse elő a sütőt a brownie mix csomagolásán leírtak szerint. Enyhén vonjon be egy 9 hüvelykes négyzet alakú serpenyőt főzőpermettel. Bélelje ki a serpenyőt pergamennel úgy, hogy két oldalán hagyjon 3 hüvelykes túlnyúlást. Szórjuk rá a pergament.
- Készítsük elő a brownie-tésztát a csomagoláson található utasítások szerint. Helyezzük a tészta felét a tepsibe, tegyük rá a mogyoróvajas poharakat, óvatosan nyomkodjuk le, majd fedjük le a maradék tésztával. Süssük és hűtsük ki a csomagoláson található utasítások szerint.
- A túlnyúlások segítségével tegyük át a brownie-t egy vágódeszkára. Vágjuk félbe, és az egyik felét tegyük félre egy másik felhasználásra. A maradék felét 1 hüvelykes négyzetekre vágjuk.
- Elektromos keverővel verjük fel a tejszínt közepesen. tálat magasan, amíg közepesen merev csúcsok képződnek, körülbelül 3 percig.
- Az apróságok összeállításához rétegezzen brownie-kat , banán, tejszínhab és karamell hat darab 8 unciás pohárban vagy üvegben. Tetejszínhabbal és mogyoróval megkenjük, és meglocsoljuk karamellel.
Ezt a tartalmat egy harmadik fél hozta létre és tartja karban, és importálják erre az oldalra, hogy segítsenek a felhasználóknak megadni e-mail címüket. Erről és hasonló tartalomról további információkat találhat a piano.io oldalon
Olvass tovább