Ugrás a tartalomhoz (Enter lenyomásával)
Mogyoróvajas brownie hozzávalói:
- 1 csomag karamellás brownie keverék (20 centis négyzet alakú tepsi méretben)
- 1 csomag (226 g) krémsajt, lágyítva
- 1/3 pohár mogyoróvaj
- 1/4 pohár cukor
- 3 nagy érett banán, 0.5 -1 centis szeletekre vágva
- 1/2 csésze narancs- vagy citromlé
- 1/4 csésze apróra vágott mogyoró
- 50 g félédes csokoládé
- 2 teáskanál vaj
Mogyoróvajas brownie készítése:
- Készítsük el a brownie tésztát a csomagolás utasításai szerint. Osszuk szét egy kizsírozott 30 cm-es pizzaformában.
- Süssük 180 fokon 15-20 percig, vagy amíg a közepébe szúrt fogpiszkáló tiszta nem lesz. Aztán hűtsük ki egy rácson.
- Egy nagy tálban verjük simára a krémsajtot, a mogyoróvajat és a cukrot. Kenjük a brownie-krémre.
- Dobjuk össze a banánokat a levével; jól csepegtessük le.
- Rendezzük el a banánokat a krémsajtos rétegen. Szórjuk meg mogyoróval.
- Mikrózásra alkalmas tálban olvasszuk fel a csokoládét és a vajat; keverjük simára.
- Csepegtessük a banánra.
- Hűtőbe tesszük, amíg a csokoládé megdermed.
WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől