A brownie-keverék használata a torta nulláról való sütése helyett időt takarít meg, és ezt a desszertet extra gazdaggá és csokoládé ízűvé teszi.
Kal/Szolgálat: 285
Hozamok:
Felkészülési idő: 0 óra 11 perc
Teljes idő: 1 óra 5
perc
1 csomagolt brownie mix
1 pont. eperfagylalt
1/2 c. tejszín
1 /4 c. csokoládé szósz
A sütőt előmelegítjük a brownie mix csomagoláson található utasítások szerint. Finoman vonjon be három 6 hüvelyk x 3 hüvelyk mély kerek tortaformát főzőpermettel. Béleljük ki a serpenyőket sütőpapírral; pergamen pergamen.
Készítse elő a brownie-tésztát a csomagoláson található utasítások szerint. A masszát elosztjuk az előkészített tepsi között, és addig sütjük, amíg a közepébe szúrt fa csákány tisztán ki nem jön 15 nak nek 30 percek. Hagyjuk teljesen kihűlni a serpenyőben, majd tegyük át munkafelületre. Tisztítsa meg az egyik tepsit.
Bélelje ki a tiszta tortaformát műanyag fóliával úgy, hogy legalább 3 hüvelyknyire lógjon az összes oldalain. Tegye át a fagylaltot egy nagy tálba, és pépesítse enyhén puhára és kenhetővé.
Helyezzen egy réteg brownie-t a tál aljára. előkészített serpenyőben. A tetejére kenjük a fagylalt felét. A tetejére kenjük még egy brownie réteget, majd a maradék fagylaltot. A tetejére kenjük a maradék brownie réteget. Fagyassza le dermedésig, legalább 2 órára.
Tálaláskor elektromos mixerrel verje fel a tejszínt egy nagy tálba, amíg közepesen merev csúcsok képződnek. Vegye ki a tortát a formából, húzza le a műanyag fóliát, és tegye egy tálra. A krémet a torta tetejére kanalazzuk, és meglocsoljuk a csokoládészósszal.
Con Poulos ; Ételstílus: Anne Disrude; A kellékstílus: Gerri Williams
Ez a tartalom harmadik fél által létrehozott és karbantartott, és erre az oldalra importálva, hogy segítsenek a felhasználóknak megadni e-mail címüket. Erről és a hasonló tartalomról további információkat találhat a piano.io oldalon