Brownie recept

Nutellás könnyen készíthető brownie

könnyen készíthető brownie

Sűrű brownie, amelynek a teteje ropogós, repedezett, a közepe karamellás – szuper puha és könnyen készíthető.

Hozzávalók:

  • 1 és ¼ csésze Nutella vagy mogyorókrém
  • 2 tojás
  • ½ csésze sima liszt
  • ¼ teáskanál só
  • ⅓ csésze apróra vágott mogyoró (opcionális).

Elkészítés:

1. lépés.

Melegítsük elő a sütőt 180°C fokra. Egy 20×20-as sütőformát enyhén permetezzünk be tapadásmentes spray-vel vagy használjunk olvasztott vajat.

2. lépés.

Egy tálban verjük fel a tojásokat, majd keverjük őket össze. Öntsük rá a Nutellát vagy a mogyorókrémet, és keverjük simára. Adagoljuk hozzá a lisztet, a mogyorót (opcionálisan) és a sót, majd kavargassuk alaposan össze, szükség szerint a tál oldalát is lekaparva.

3. lépés.

Öntsük az egész masszát az előkészített tálba; egy spatulával simítsuk el a felületet. Süssük a brownie-kat 25-30 percig. Aztán hagyjuk kihűlni, majd vágjuk 9 darabra. Végül tálaljuk.

Receptinfó: Nutella brownies – Food Pocket Guide (thefoodpocketguide.com)

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől