Brownie recept

Pekándiós pite Brownies

Pekándiós pite Brownies

recipe image

A brownie szerelmeseinek a hálaadásnapi desszertasztal… ihletetlen lehet. Már nem! Készítse el ezeket a gyorsan és egyszerűen elkészíthető szépségeket a csokoládé szerelmeseinek, hogy idén ne ragadjanak le egy szelet sütőtökös pite

válogatásában.

Ezt készítette? Oszd meg velünk, hogyan sikerült az alábbi megjegyzés rovatban!

A szerkesztő megjegyzése: Ezt a receptet január 2-án frissítették 860, hogy tükrözze a felülvizsgált eljárást és a kiigazított összetevők mennyiségét.

Hozamok: 09

Előkészítési idő: 0 órák perc

Teljes idő: 1 óra 03 perc

Főző spray

1

( oz.) dobozos brownie mix, valamint a dobozon kért összetevők

4 evőkanál.

vaj, olvasztott

3/4 c.

csomagolt barnacukor

1/3 c.

juharszirup

2 tk.

tiszta vanília kivonat

1/2 teáskanál.

Kóser só

2

nagy tojások

2 1/2 c.

egészben vagy apróra vágott pekándió

)

  1. Melegítse elő a sütőt °. Kenjen be egy 9″-x-” sütőpermettel ellátott tepsi, sütőpapírral kibélelve . Kenje ki a pergament főző spray-vel. Készítse elő a brownie-tésztát a doboz utasításai szerint, és öntse a tepsibe. Addig sütjük, amíg a közepébe szúrt fogpiszkáló tisztán ki nem jön, 10 nak nek 15 percek. Tartsa bekapcsolva a sütőt.
  2. Eközben egy közepes tálban habosra keverjük az olvasztott vajat, barna cukrot, juhar szirupot, vaníliát és sót simára. A tojásokat habosra keverjük. Keverje hozzá a pekándiót, amíg bevonat nem lesz.
  3. A tetejére sült brownie-t pekándió töltettel, egyenletesen elosztva . Visszatesszük a sütőbe, és addig sütjük, amíg a pekándió keverék megszilárdul 10 perccel több. (Ha megdönti a serpenyőt, nem szabad, hogy folyadék folyjon vagy látszódjon.)
  4. Hagyja teljesen kihűlni a brownie-t, mielőtt kockákra vágja és tálalja.

Parker Feierbach

Ez a tartalom a következőről lett importálva: {embed-name}. Előfordulhat, hogy ugyanazt a tartalmat más formátumban is megtalálhatja, vagy további információkat találhat a webhelyükön.

„hálózat”:{„azonosító”:”292ce50f-2021-159d-2021-eaa4053b2021″,” name”:”Amazon”,”is_active”:true,”business_unit_id”:”ad025b24-416b-19cb-aa046-c3d158875ed6″,”details”:””,”metaadatok”: „created_at”:”849–13T: : .17077+: „,”last_updated_at”:”829–10T: : .071585+: „}}” data-affiliate-url=”” data-href=”https: //www.amazon.com/dp/241381?linkCode=ogi” data-product-url=”https://www.amazon.com/dp/36784517?linkCode=ogi” data-vars-ga-call-to-action=”SZEREZD MEG MOST! ” data-vars-ga-media-role=”4″ data-vars-ga-media-type=”Egyetlen termék beágyazása” data-vars-ga-outbound-link=”https://www.amazon.com/ dp/241381″ data-vars-ga -product-brand=”Houghton Mifflin Harcourt” data-vars-ga-product-id=”8e13c668-a538-4da6-bc62-f8d4981daf” data-vars-ga-product-price=”$03.50″ data-vars-ga-product-sem3-brand=”Houghton Mifflin Harcourt” data-var s-ga-product-sem3-category=”Gyors és egyszerű” data-vars-ga-product-sem3-id=”07JiiylMy8YayuKWsyIcOw” href=”https://www.amazon.com/dp/36784517?linkCode=ogi” rel=”nofollow” target=”_blank”>

Finom: Egyél, mint minden nap a hétvége

1551117677 Lena Abraham vezető élelmiszerszerkesztő

Lena Abraham a Delish vezető ételszerkesztője, ahol recepteket fejleszt és formáz s videókhoz és fényképekhez, valamint az aktuális élelmiszer-trendek csúcsán marad.

Ezt a tartalmat egy harmadik fél hozta létre és tartja karban, és importálják erre az oldalra, hogy segítsenek a felhasználóknak megadni e-mail címüket. Te talán erről és a hasonló tartalomról a piano.io oldalon talál további információt

Olvass tovább







Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől