A brownie szerelmeseinek a hálaadásnapi desszertasztal… ihletetlen lehet. Már nem! Készítse el ezeket a gyorsan és egyszerűen elkészíthető szépségeket a csokoládé szerelmeseinek, hogy idén ne ragadjanak le egy szelet sütőtökös pite
válogatásában.
Ezt készítette? Oszd meg velünk, hogyan sikerült az alábbi megjegyzés rovatban!
A szerkesztő megjegyzése: Ezt a receptet január 2-án frissítették 860, hogy tükrözze a felülvizsgált eljárást és a kiigazított összetevők mennyiségét.
Hozamok: 09
Előkészítési idő: 0 órák perc
Teljes idő: 1 óra 03 perc
Főző spray
1
( oz.) dobozos brownie mix, valamint a dobozon kért összetevők
4 evőkanál.
vaj, olvasztott
3/4 c.
csomagolt barnacukor
1/3 c.
juharszirup
2 tk.
tiszta vanília kivonat
1/2 teáskanál.
Kóser só
2
nagy tojások
2 1/2 c.
egészben vagy apróra vágott pekándió
- Melegítse elő a sütőt °. Kenjen be egy 9″-x-” sütőpermettel ellátott tepsi, sütőpapírral kibélelve . Kenje ki a pergament főző spray-vel. Készítse elő a brownie-tésztát a doboz utasításai szerint, és öntse a tepsibe. Addig sütjük, amíg a közepébe szúrt fogpiszkáló tisztán ki nem jön, 10 nak nek 15 percek. Tartsa bekapcsolva a sütőt.
- Eközben egy közepes tálban habosra keverjük az olvasztott vajat, barna cukrot, juhar szirupot, vaníliát és sót simára. A tojásokat habosra keverjük. Keverje hozzá a pekándiót, amíg bevonat nem lesz.
- A tetejére sült brownie-t pekándió töltettel, egyenletesen elosztva . Visszatesszük a sütőbe, és addig sütjük, amíg a pekándió keverék megszilárdul 10 perccel több. (Ha megdönti a serpenyőt, nem szabad, hogy folyadék folyjon vagy látszódjon.)
- Hagyja teljesen kihűlni a brownie-t, mielőtt kockákra vágja és tálalja.
Parker Feierbach
Ez a tartalom a következőről lett importálva: {embed-name}. Előfordulhat, hogy ugyanazt a tartalmat más formátumban is megtalálhatja, vagy további információkat találhat a webhelyükön.
Finom: Egyél, mint minden nap a hétvége
1551117677 Lena Abraham vezető élelmiszerszerkesztő
Lena Abraham a Delish vezető ételszerkesztője, ahol recepteket fejleszt és formáz s videókhoz és fényképekhez, valamint az aktuális élelmiszer-trendek csúcsán marad.
Ezt a tartalmat egy harmadik fél hozta létre és tartja karban, és importálják erre az oldalra, hogy segítsenek a felhasználóknak megadni e-mail címüket. Te talán erről és a hasonló tartalomról a piano.io oldalon talál további információt