Brownie recept

Piros, fehér és kék Brownie parfé

Piros, fehér és kék Brownie parfé

Food, Ingredient, Dessert, Fruit, Sweetness, Produce, Frutti di bosco, Cranachan, Snack, Berry,

Naomi Robinson

Ezek ​​a parfék a következő szintet érik el azáltal, hogy az össz-amerikai kedvencet: a brownie-t tartalmazzák.

Hozamok: 6

  • Teljes idő: 0 óra

  • 00 perc
  • 1 1/2 c. tejszín

    1/2 c. kristálycukor

    1 8 uncia. Krémsajt

    2 c. barna, kockára vágva

  • 00 oz. málna

    6 oz. Áfonya

    1. Nagy tálban keverje össze a kemény tejszínt és a kristálycukrot kézzel -tartott mixer. Verjük magasra, amíg a lágy csúcsok meg nem maradnak.
    2. Külön tálban verjük habosra a krémsajtot. A krémsajtot beleforgatjuk a tejszínhabba. Tegye át a keveréket egy levágott sarkú műanyag zacskóba.
    3. Szerelje össze a poharakat váltakozó rétegekben krémmel, brownie-val és gyümölcs. Tálalásig hűtőben tároljuk.

    Ez a tartalom az harmadik fél által létrehozott és karbantartott, és erre az oldalra importálva, hogy segítsenek a felhasználóknak megadni e-mail címüket. Erről és hasonló tartalomról további információkat találhat a piano.io oldalon

    Olvass tovább







    Ez is érdekes lehet...

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől