Brownie recept

Tökéletes Tiramisu Brownie recept

Tiramisu Brownies receptek

Gazdag, puha csokoládé brownie könnyed krémes mascarponés töltelékkel.

Hozzávalók:

    • Félédes csokoládé chips
    • 1 csésze lágyított vaj
    • 1 csésze cukor
    • 4 egész tojás
    • 4 tojásfehérje
    • tortaliszt
    • 1/4 csésze (Nescafe ) instant kávé granulátum/por
    • 450 g Mascarpone sajt szobahőmérsékletű
    • 1/4 csésze cukor
    • 4 tojásfehérje
    • 2 tk vaníliakivonat

Elkészítés:

  1. Egy nagy tálban megolvasztjuk a csokoládét. Keverjük simára, és hagyjuk kihűlni.
  2. Melegítsük fel a sütőt 160 fokra. És béleljünk ki egy 33X23-as tepsit sütőpapírral.
  3. Adagoljuk Az olvasztott csokoládét a keverőtálba. Verjük, keverjük bele a vajat, majd az 1 csésze cukrot és a 4 tojást, valamint a 4 tojásfehérjét is.
  4. Szórjuk bele az instant kávét, majd a lisztet.
  5. Alacsony sebességen keverjük, amíg éppen csak össze nem keveredik.
  6. Öntsük a tésztát az előkészített sütőformába, mínusz 1 csésze brownie tésztát.
  7. Egy másik tálban keverjük össze a mascarpone sajtot 1/4 csésze cukorral, a 4 tojásfehérjével és a vaníliakivonattal.
  8. A sajtkeveréket oszlassuk el a brownie tészta tetején.
  9. Tegyünk egy kanálnyit a maradék brownie-tésztából a krémes töltelék tetejére, és villával enyhén forgassuk meg.

 

Receptinformáció és további képek itt.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől