Brownie recept

Tüneményes cappuccino brownie

Cappuccino Brownies

A cappuccino brownie megszületett. És el kellene készítened, aztán megosztanod a barátaiddal. Hidd el, meg fogják köszönni. Különösen, ha szeretik a kapucsínót. Vagy a csokoládét. Vagy a szuper csokis, sűrű, ragacsos brownie-t. Szóval alapvetően nem lehet hibázni.

Hozzávalók:

  • 3 evőkanál instant eszpresszópor
  • 2 evőkanál forró tej
  • 140 g étcsokoládé apróra vágva
  • 10 evőkanál sótlan vaj
  • 4 evőkanál cukrozatlan kakaópor
  • 1 és 1/4 csésze fehér cukor
  • 4 nagy tojás
  • 2 teáskanál vaníliakivonat
  • 1/2 csésze teljes kiőrlésű liszt
  • 1/2 csésze csokoládéforgács
  • Porcukor a Porozáshoz

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 175 fokra. Fújjunk be egy 23×23-as tepsit spray-vel vagy béleljük ki sütőpapírral, és tegyük félre.
  2. Keverjük össze az eszpresszóport és a forró tejet egy kis tálban, és tegyük félre.
  3. Rakjuk az étcsokoládét és a vajat egy közepes méretű serpenyőbe, és tegyük közepes lángra. Várjuk meg, hogy a vaj és a csokoládé összeolvadjon, majd öntsük bele az eszpresszóval átitatott tejet.
  4. Ha minden teljesen megolvadt, szórjuk bele a kakaóport és a fehér cukrot, majd keverjük össze.
  5. Vegyük le a serpenyőt a tűzről, és egyenként adagoljuk hozzá a tojásokat.
  6. Adjuk hozzá a vaníliakivonatot, és keverjük össze.
  7. Óvatosan keverjük bele a lisztet, amíg éppen csak össze nem keveredik.
  8. Öntsük a brownie-tésztát az előkészített sütőformába, és szórjuk meg csokoládéforgáccsal.
  9. Tegyük a tepsit a sütőbe, és hagyjuk a brownie-kat 30 percig sülni, majd vegyük ki.
  10. Tálalás előtt várjuk meg, míg a brownie-k szobahőmérsékletűre hűlnek.
  11. Kívánság szerint porcukrot is szórhatunk rájuk.

Receptinformáció: Cappuccino Brownies Recipe (whatsgabycooking.com)

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől