Brownie recept

Szuper vegán brownie recept

Dekadens vegán brownie

 

decadent vegan brownies

Hozzávalók:

  • 110 g keserű csokoládé, durvára vágva
  • 1/3 pohárnyi finomított kókuszolaj
  • 1/2 teáskanál instant eszpresszópor (opcionális)
  • 1/3 pohár szobahőmérsékletű cukrozatlan tejmentes tej
  • 1/2 evőkanál kukoricakeményítő
  • 3/4 pohár kristálycukor
  • 1 pohárnyi liszt
  • 1/4 pohár kakaópor
  • 3/4 tk. sütőpor
  • 1/2 teáskanál kóser só

Elkészítés:

  1. Melegítse elő a sütőt egy 20 × 20-as serpenyőben alufóliával.
  2. Keverd össze az apróra vágott csokoládét és a kókuszolajat egy nagy, mikrohullámú sütőben használható tálban. Közben kevergetve, amíg a csokoládé teljesen fel nem olvad. (Ha használsz, habosítsd fel az eszpresszóport, majd keverd hozzá a tejet, a kukoricakeményítőt és a cukrot).
  3. Egy közepes tálban keverjük össze a lisztet, a kakaóport, a sütőport és a sót. A száraz hozzávalókat a nedves hozzávalókba keverjük addig, amíg össze nem keverednek, majd tegyük át az előkészített tepsibe.
  4. A tésztát egyenletes, a tepsi széléig érő rétegbe kenjük, és addig sütjük, amíg a közepébe szúrt fogpiszkálót ki nem dobja.
  5. Hagyjuk kihűlni a tepsiből való kivétel előtt.
  6. Szeleteld fel és tálald, vagy hagyd teljesen kihűlni, mielőtt felszeletelnéd.

 

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WordPress Cookie Értesítés a Real Cookie Bannertől